Shake Sarkisian, Psycholoog, Wormer

Psychologen Zaandam - Shake Sarkisian

Shake is psycholoog in Wormer. Met betrokkenheid en aandacht coach en train ik mensen vanuit de overtuiging dat ieder mens een breed palet aan talenten, kwaliteiten en mogelijkheden heeft.


Jeanine de Bruyn, Psycholoog, Purmerend

Psychologen Zaandam - Jeanine de Bruyn

Jeanine de Bruyn is psycholoog in Purmerend. In haar praktijk kun je terecht voor hulp bij een burn-out, stressklachten, depressie, relatie problemen en problemen op het werk. Ze heeft veel affiniteit met het behandelen van psychosomatische klachten, omdat ze heel erg gelooft in de wisselwerking tussen het lichaam en het hoofd.


Danielle Swart, Psycholoog, Zaandam

Psychologen Zaandam - Danielle Swart

Danielle is psycholoog in Zaandam. Danielle geeft onder andere relatietherapie en is ervaren in het behandelen van o.a. burnout, trauma, angstklachten en negatief zelfbeeld. Afspraken zijn ook ’s avonds of in het weekend mogelijk!


Ellen van Vliet, Therapeut, Zaandam

Psychologen Zaandam - Ellen van Vliet

Ellen is therapeute in Zaandam. Ellen heeft onder andere veel ervaring met Acceptance and Commitment Therapy, relatietherapie, het behandelen van kinderen en mindfulness. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren.


Laura Hesselman, Psycholoog, Zaandam

Psychologen Zaandam - Laura Hesselman

Ik ben als persoon heel rustig en kalm, en dat merk je ook in mijn werkwijze. Cliënten durven zich over het algemeen snel bloot te geven en kwetsbaar op te stellen, en dat komt het herstel zeker ten goede.